2011. június 14., kedd

Avatás

Vasárnap kerül sor a lelkipásztorrá avatásomra, és szeretnék erre itt hívni mindenkit aki szeretne velünk ünnepelni. Vasárnap délelőtt 10 órától kezdődik, az istentisztelet a Hargita Keresztyén központban. Szücs Sándor, szatmári lelkipásztor fog igét hirdetni délelőtt, az avató bizottságban pedig benne lesznek még: Borzási Gyula, id. Veres Ernő, Simon András, dr. Borzási István és dr. Kovács József lelkipásztor testvérek. Szeretetvendégség lesz a táborban, így közösen fogunk ebédelni, majd 15.00 órától fojtatjuk az alkalmat. Szeretettel várunk (várok) mindenkit erre az alkalomra. (Ezt nem csak protokollból írtam:)
Nem is tudom felfogni, hogy ez milyen fontos alkalom és nem is gondoltam eddig erre. De az utóbbi napokban a Sátán nagyon sok mindennel megpróbált és ez jelzi azt, hogy ami vasárnap fog történni nem csak szertartás. Az egyik dolog, édesapámnak a múlthéten volt egy nagyobb szívinfarktusa, ez nagyon megrázott és főleg az, hogy nem lehettem ott mellette. Most már úgy néz ki jobban van, de a rehabilitációja időbe kerül és sajnos nem biztos, hogy itt lehet vasárnap, pedig talán ő vágyott a legjobban. Még volt egy néhány dolog amivel a Sátán kísértett és el akart bizonytalanítani (ezekről itt nem beszélek), de nem akarom, hogy legyőzzön.
Lehet, nem sokan olvassák majd ezt a bejegyzést, mert nem nagyon írok ide a blogra, és nem csak, hogy nem színvonalas de még nem is tartalmas blog. Ez azért van,mert én nem szeretek akármit, akárhogy leírni, nekem idő és hangulat kell ahhoz, hogy írjak. És ez a kettő együtt nagyon ritkán van. (Kérlek imádkozzatok édesapámért)

Szeretettel várunk vasárnap!

3 megjegyzés:

  1. Kedves Szilárd! Isten gazdag áldását kívánom életedre, szolgálatodra.Kísértések és próbák közepette ne csüggedj el, nézz fel Krisztusra! Testvéreid imában támogatnak!

    VálaszTörlés
  2. Ha testben nem is, de lélekben ott leszek veletek vasárnap. Ha arra járunk, majd bemegyünk hozzátok egy rövid időre.
    Imádkozok érted, hogy szolgálatodat teljesen betöltsd abban a gyülekezetben illetve körzetben. (2Tim 4,5)

    Szolgatársi szeretettel,
    Kiss Zoltán

    VálaszTörlés