2011. január 9., vasárnap

Elkezdődött

Igen, először is megtettem első blog-bejegyzésemet (amit épp most olvasol). Ez nagy dolognak számít, hiszen nem voltam igazán híve a blogozásnak, de most úgy látom jó lehetőség arra, hogy informáljak másokat azokról a dolgokról, amelyek velünk történnek itt Szeredába és Szentegyházán. Sokan érdeklődnek felőlünk és könnyebb lesz beszámolni mind arról amit Isten végez ezen a környéken. Nem fogok sokat írni, csak amennyi és ami szükséges.
A másik ami elkezdődött az a Szentegyházai gyerek klub. Ma tartottuk az első alkalmat és őszintén nem nagy lelkesedés volt iránta, ami érthető az eddigi évek csalódásait tekintve, de azért megszerveztük és Isten különösen megáldotta. A lányok úgy tippelgettek, hogy jó ha eljön vagy 10 gyermek de pesszimisták azt mondták, hogy fölösleges szervezkedni mert úgyse jön el egyesem, ahogyan eddig sem jöttek (kivéve a karácsonyi csomagosztást). De mindenki nagyon meglepődött mert mire három óra lett már nem fértünk be az imaházba és mintegy 150 gyermek jött el!!! Nagyon hálásak és meglepődöttek voltunk, mert nem számítottunk ilyen sokra, de Isten megszégyenített minket. Jövő szombaton megint lesz és reméljük, akkor is sokan eljönnek, ha ilyen sokan jönnek akkor készek vagyunk csoportokba is foglalkozni velük, mert 150 gyerekkel egybe nem is nagyon lehet együtt foglalkozni. De ezt meglátjuk később.
Örülök mert így remélem a lányok is fellelkesednek egy kicsit, és még nagyobb örömmel fogjuk végezni ezt a szolgálatot. Majd teszek fel holnap képeket is erről az alkalomról.

4 megjegyzés:

  1. Isten áldja meg munkátokat és erőt, kitartást annak végzésében!

    VálaszTörlés
  2. Hát ez csodálatos!!!!! (Az utóbbi években mind ezt hallottam: "nincs gyerek".)

    VálaszTörlés
  3. nagyon örülünk. annak is, hogy írsz.

    VálaszTörlés
  4. örülünk és hálásak vagyunk értetek az Úrnak!Az Úr mnkálkodik!!!
    Irénke

    VálaszTörlés